Vídeo resum de la jornada ‘Sant Feliu Ciutat Digital: Fent Xarxa’ (part 2/3)

En aquest fragment la Sara Arjona, enginyera informàtica, presenta l’Espai de formació a la Xarxa (EVA), l’entorn virtual d’aprenentatge de Sant Feliu de Llobregat. La Sara va parlar de Moodle, una plataforma que permet crear entorns virtuals d’ensenyament i les possibilitats que ofereix.

Moodle és un entorn molt utilitzat arreu del món, traduït a moltes llengües, de codi obert, intuïtiu (tan per alumnes com professors), estàndard i gratuït. Va realitzar una demostració dels diferents cursos que hi ha a la plataforma moodle com el de Iniciació a l’ordinador.

Més informació | Altres vídeos de la jornada: Part 1/3; Part 2/3; Part 3/3

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.