El 70% de la població consumeix continguts digitals (II)

En un post anterior ja vem comentar que la indústria de continguts digitals a Espanya està vivint un important creixement, així ho avalen les dades de l’Informe Anual de los contenidos digitales en Espanya 2009, elaborat per l’Observatori Nacional de les Telecomunicacions i la Societat de la Informació, ONTSI, que dóna a conèixer dades que denoten la bona salut en el sector, com que el 70% de la població consumeix continguts digitals.

Sebastián Muriel, director de red.es, explica en aquest vídeo que la facturació d’aquest sector s’apropa als 5.000 milions d’euros, un creixement molt més ràpid que la resta del sector dels continguts.

I què són els continguts digitals?

Doncs els videojocs, continguts per la TDT, descàrregues per mòbil, llibres electrònics, etc.

Un pensament sobre “El 70% de la població consumeix continguts digitals (II)

  1. … i la música en format digital, i les pel·lícules.

    És una llàstima que determinades instàncies s'esforcin en negar l'evidència, i diguin que el sector està en crisi i es mor de gana. En tota la història de la humanitat no hi ha hagut cap època on s'hagin consumit tants continguts.

    És el moment de cercar un model de negoci eficaç i conseqüent amb les característiques del mercat. Però sembla ser que a dia d'avui es més fàcil intentar pressionar els governs per a que legislin contra natura. A curt termini pot ser una opció rentable, però més enllà d'aquí pot esdevenir molt perillosa. Imagino que criminalitzar els teus clients deu ser una opció molt divertida. És a dir, algú s'ho deu estar passant molt bé, perquè si no no s'entén com s'avança cap al suïcidi empresarial amb aquesta alegria.

    Així doncs, sembla que la crisi d'idees de fi de segle encara no ha finalitzat.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.