Zoom: Gent On Line >> Coneguem la Sara i el seu perfil tecnològic

A la web de l’Ajuntament de Sant Feliu, concretament a l’apartat de Sant Feliu Ciutat Digital, es poden trobar interessants entrevistes a personatges de la nostra ciutat relacionats directament amb l’ús de les noves tecnologies. Per accedir-hi, només cal visitar la pestanya Zoom: Gent On Line.

Avui parlem de la Sara Arjona, tota una experta en tecnologia web aplicada a l’educació, que treballa al Departament d’Educació desenvolupant projectes educatius digitals com els Quaderns Virtuals, l’Àgora i el MeRLí.

Entre les preguntes que la Sara ens va respondre trobem algunes d’aquestes:

  • Què penses que les TIC poden aportar a l’educació?
  • Per què programari lliure?
  • Què en penses d’e-learning? Quin futur l’espera?
  • El món de les tecnologies continua sent molt masculí… Com valores la teva incorporació a un món com el de la informàtica des d’una perspectiva de gènere?
Fa pocs dies, en el marc de Jornada Sant Feliu Ciutat Digital: Fent Xarxa, la Sara va presentar el nou Espai de formació a la Xarxa de Sant Feliu de Llobergat (EVA), un entorn virtual d’aprenentatge centrat en recursos d’autoaprenentatge de les TIC.
.
Recorda que si ets de Sant Feliu i estàs portant a terme alguna activitat professional innovadora o relacionada amb les noves tecnologies, i que sigui d’interès local, et pots posar en contacte amb nosaltres al correu tic@santfeliu.cat amb el teu nom i número de telèfon o correu electrònic.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.