Breakout, escapa de l’oficina

El Breakout 3.0 va ser una bona experiència per conèixer noves fòrmules de fer contactes i formes alternatives de treballar (com el teletreball) i col·laborar (coworking). L’emplaçament triat per aquesta ocasió va ser l’antiga fàbrica textil Fabra & Coats, recentment reconvertida en centre d’arts. Sort de les indicacions que marcaven la bona direcció per no perdre’s perquè l’espai és molt gran, immens.

Hi havia present gent molt diversa amb la que es volia potenciar el coworking i la intercomunicació, que d’aquell espai emergissin col·laboracions i ajuda entre els assistents. Per això després de la presentació de l’Enric Senabre, ens vem posar unes etiquetes on especificàvem qui sóm, què fem i en què necessitem ajuda

Entre els assistents hi havia gent dedicada a realitzar instal·lacions multimèdia, modelatge tridimensional, realitat augmentada, desenvolupament de bases de dades, jocs per a mòbils, llibres electrònics per mòbils, representants del SeniorLab, dissenyadors Flash, col·lectius d’artistes o innovació basada en els usuris, entre d’altres.

Durant el transcurs del BreakOut també van estar realitzant enquestes i entrevistes personals per tal d’estudiar el desenvolupament del mateix i com millorar-lo de cara a futures edicions. A veure si un dia aconseguim que Sant Feliu aculli un Breakout!

I aquesta va ser la meva oficina
 

Si vols veure més fotos de l’esdeveniment ho pots fer al Flickr dels organitzadors.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.