FIT95, nova empresa de serveis TIC

Avui us volem parlar de FIT95, una empresa creada recentment a Sant Feliu de Llobregat per en Jordi Aumatell i en Jordi de Haro, que compten amb més de 20 anys d’experiència en el món de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), aplicant tecnologia, coneixement i experiència als processos de les organitzacions, ja siguin del món de la indústria, sector serveis, sanitari, agropecuari, gran consum, etc.

Producte

Ofereixen aplicar tecnologia per informatitzar els processos i operacions de negoci, aquelles necessàries per a produir un producte o un servei. Podríem dir que ofereixen un “sistema de coordinació de fabricació”, que està pensat per la fàbrica i per coordinar tots els elements que intervenen en una cadena de muntatge: les persones, les màquines, la interacció entre ells, etc. D’aquesta manera es poden estalviar despeses de fabricació perquè es consumeix menys, el temps de maquinària és més eficient, etc. L’objectiu final és fer les coses més eficients i àgils per guanyar temps per a innovar.

Que els mitjans productius estiguin ben coordinats és importantíssim perquè qualsevol reducció dels temps morts, o qualsevol millora del temps de cicle, en la qualitat del que es produeix o del consum de materia prima representarà directament un increment de la productivitat, que es converteix en diners i s’aconsegueix una fabricació més fiable, reduïnt l’error humà i optimitzant-la.

Realitzen projectes de Sistemes d’Informació en el Nivell d’Operacions, incloent des de l’assessorament/consultoria fins la completa implementació del projecte i formació, així com el seu posterior manteniment, sota el concepte “Claus en mà”.

Tenen experiències no només aplicant solucions TIC a Processos de Negoci, sinó amb la integració amb altres sistemes com són els ERPs, Software específics, Sistemes d’Automatizació, Xarxes de Comunicació Wifi, PDAs, etc.

Formació

També ofereixen formació tècnica especialitzada dirigida a tècnics o conferències divulgatives orientades a gerència i llocs directius sobre l’aplicació de les tecnologies per a la millora productiva.

Per exemple, han organitzat dues conferències al Centre de Promoció Empresarial Àgora de Vilafranca del Penedès:

Properament realitzaran un seminari a Barcelona sota el títol TIC Innovation & Progress, en el qual duran a terme tallers tècnics formatius i presentacions sobre com l’aplicació d’aquestes tecnologies poden ser decisives per millorar la productivitat.

Comunicació

Tenen una web des de la qual donar-se a conèixer, l’han desenvolupat amb Google Sites, on es pot trobar informació sobre els productes que ofereixen, alguns vídeos explicatius de les seves aplicacions, etc.

Aquí us deixem un vídeo que apareix a la seva web explicant un projecte realitzat conjuntament amb Vending Llobregat, una altra empresa de Sant Feliu:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.