Zoom: Gent On Line >> Coneguem en Manel i el seu perfil tecnològic

A la web de l’Ajuntament de Sant Feliu, concretament a l’apartat de Sant Feliu Ciutat Digital, es poden trobar interessants entrevistes a personatges de la nostra ciutat relacionats directament amb l’ús de les noves tecnologies. Per accedir-hi, només cal visitar la pestanya Zoom: Gent On Line.

Fa pocs dies vem poder parlar amb en Manel Colomer, un consultor tecnològic dedicat a l’assessorament a empreses sobre quines són les solucions tecnològiques que millor s’adapten a les seves necessitats. Ja pots consultar l’entrevista completa que li vem fer a aquest mataroní de naixament, però santfeliuenc d’adopció.

Al llarg de l’entrevista ens explica com ha estat la seva experiència professional relacionada amb el món de les noves tecnologies, com veu el panorama actual, quins són els seus projectes presents i futurs en el camp de les TIC o l’ús que en fa de les xarxes socials de caire professional com LinkedIn o Xing, entre d’altres.

Algunes idees interessants:

Les empreses que tenen tecnologia punta i que estan formades per a treure-hi rendiment són les que estan tirant endavant.

La quantitat d’informació que tenen les empreses és impressionant però no l’aprofiten i no li treuen rendiment, amb les eines informàtiques aquesta informació es pot optimitzar i treure’n indicadors que decidir la direcció de l’estratègia del negoci.

Recorda que si ets de Sant Feliu i estàs portant a terme alguna activitat professional innovadora o relacionada amb les noves tecnologies, i que sigui d’interès local, et pots posar en contacte amb nosaltres al correu tic@santfeliu.cat amb el teu nom i número de telèfon o correu electrònic.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.