Jornada Sant Feliu Ciutat Digital: Fent Xarxa

Aquesta jornada tindrà lloc el proper 13 de gener de 2010, de 18:30 a 20:00, concretament a la Sala d’Actes de la Torre del Roser (c/ Joan XXIII, nº 14, Sant Feliu de Llobregat | mapa), l’assistència és gratuïta.

Sota l’organització de l’Ajuntament de Sant Feliu s’ha dissenyat aquesta jornada amb l’objectiu d’acostar a la ciutadania les darreres novetats als voltant de les TIC que estan succeïnt al territori: la santfeliusfera, els premis Sant Feliu Innova, la formació virtual, etc.

Programa de la jornada
 • Presentació de resultats de l’estudi sobre les TIC a Sant Feliu 2009 realitzat per la FOBSIC (Fundació Observatori per la Societat de la Informació i la Comunicació). En Josuè Sallent, director general de Societat de la Informació de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat, serà qui comenti aquests resultats de l’estat de penetració i ús de les TIC a la població.
 • Presentació de l’Espai de formació a la Xarxa de Sant Feliu de Llobregat, una plataforma local destinada a oferir recursos d’autoformació a qualsevol persona interessada a millorar les seves capacitats i competències al voltant d’Internet i les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació). La Sara Arjona serà qui realitzarà aquesta xerrada.
 • Lliurament dels premis als guanyadors dels Premis Extraordinaris Sant Feliu Ciutat Digital.
 • Blogosfera local, a càrrec de Mario Daban.

 • Cloenda i refrigeri.

Més informació | Web de l’Ajuntament de Sant Feliu

  Deixa un comentari

  Fill in your details below or click an icon to log in:

  WordPress.com Logo

  Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

  Twitter picture

  Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

  Facebook photo

  Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

  S'està connectant a %s

  Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.