La Innovació Social com a laboratori de la innovació empresarial

Xerrada d’Ángel Cabrera, President del Thunderbird School of Global Management, a la Fundación de la Innovación Bankinter on presenta una sèrie d’exemples de com la innovació social pot ser un laboratori de la innovació empresarial. Com en el cas dels ordinadors de baix cost adreçats a la població pobra, aquesta idea ha generat una innovació social, ja que una organització sense ànim de lucre està desenvolupant un ordinador barat que s’adapti a totes les necessitats de la població desfavorida un preu assequible , però també ha creat un producte en el mercat inspirat en aquesta innovació.

Continua remarcant la necessitat que l’economia mundial sigui sostenible, i que cal modificar el model tradicional que no està produint les innovacions necessàries per aplacar els problemes de sostenibilitat (econòmica i climàtica) a la qual s’enfronta el món en l’actualitat, així com els rols i característiques que han de tenir tots els agents involucrats (governs, organitzacions sense ànim de lucre, empreses, etc.) en aquest canvi de model.

http://www.fundacionbankinter.org/swf/flvplayer.swf

Via | Rural Living Labs Pirineus

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.