PIMESTIC renova el seu portal web

El pla d’actuació PIMESTIC, destinat a promoure les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) a l’empresa catalana per millorar la seva competitivitat, que ha estat impulsat per la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI) i per ACC1Ó, canvia de cara.

Després de dos anys de funcionament el portal de PIMESTIC (amb més de 73.000 visites i 2,8 pàgines/visita) han realitzat una sèrie de canvis en el web: ara amb menys de 30 segons l’usuari pot fer-se una idea del que hi pot trobar, s’han reduït la quantitat de clics per accedir a la informació fet que contribueix a una major claredat i usabilitat.

En el portal també hi ha nous apartats com el de suport multimèdia on l’usuari pot veure resums de les jornades realitzades pels ponents del Pla PIMESTIC, i s’ha incorporat un selector de sectors d’empreses per poder veure les entrevistes a empresaris que han implantat les TIC a les seves empreses.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.