El cervell és gratis! Pensem més!

Aquesta és la proposta que va realitzar Itamar Rogovsky, psicòleg, consultor i president del Growth Resources Institute d’Israel, en el transcurs de la conferència ‘Activar el talent a les organitzacions‘, que la UPC School of Professional & Executive Development va organitzar el passat 20 d’octubre en col·laboració amb la consultoria de continguts Helix3c i que s’emmarca dins el cicle Open Talent.

El professor Rogovsky va defensar una economia en què els diners deixin de tenir valor i les idees adquireixin una importància vital, apostant per explorar els nous camins de l’economia, una economia del coneixement com a alternativa a l’economia basada en el consumisme i el capitalisme.

Cal activar el talent per fer-ne un avantatge competitiu d’alt valor afegit: l’economia vigent fins ara, basada en el consumisme i el capitalisme, “és un gran monstre sobre potes de gallina”, i que s’ha exhaurit. “Entrem en una nova era, que s’ha de fonamentar en l’economia del coneixement”, va afirmar.

Via | UPC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.