Benfumat, 20 anys realitzant productes fumats de qualitat a Sant Feliu

El Grup Semon dedicat a l’elaboració de menjars preparats es va fundat per la Maria Vidal a principis dels anys 60. Benfumat va nèixer a partir d’aquest grup, ja que aquest no trobava un proveïdor que li oferís un producte al seu gust i van van decidir muntar pel seu compte una fàbrica de productes fumats.

Per assessorar-se, van contactar amb la càmera de comerç de Noruega i a principis dels 80 van començar aquesta aventura establint com a eix de la seva filosofia d’empresa la preservació de les tradicions antigues del fumat juntament amb la tecnologia més avançada, investigant i desenvolupant continuament noves possibilitats gastronòmiques i de mercat.

Avui en dia compten amb unes instal·lacions de 2.500 m² a Sant Feliu de Llobregat (Barcelona), on realitzen un procés de producció rigorós que garanteix la qualitat de tots els seus productes. Una part molt important d’aquesta producció es destina a l’exportació a països d’arreu del món: EEUU, França, Itàlia, etc.

Montse Tarrida, la filla de Maria Vidal, i que actualment dirigeix el Grup Semon, ens explica tot aquest procés:

Més informació

Benfumat | Emprenedors TV

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.