Us presentem als membres del jurat dels ‘Premis Extraordinaris Sant Feliu Ciutat Digital’

Amb l’objectiu de valorar als diferents candidats que s’han presentat als premis hem confeccionat un jurat format per persones de reconeguda experiència en matèria de continguts digitals, món empresarial i eines tecnològiques, els presentem perquè els conegueu una mica més:

Josep Rivera: nascut a Sant Feliu, resident al barri de Les Roses-Castellbell i vinculat a associacions com ara La Garça i el GEPS, és Enginyer de Telecomunicacions per la UPC i a cursat postgraus en Màrqueting i Direcció General. Ha desenvolupat quasi tota la seva carrera professional a la UOC, on actualment és el responsable de l’àrea de Tecnologia Educativa.

Tomàs Moré: Coordinador del Pla PIMESTIC de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya (STSI), és un pla d’actuació per promoure la introducció i utilització eficient de les TIC a l’empresa catalana per millorar la seva competitivitat. En el seu perfil de netvibes podreu descobrir els seus temes d’interès relacionats amb les TIC.
Antonio Collado: responsable de comunicació i formador de l’associació Mithra, entitat sense ànim de lucre del Baix Llobregat que des del 1998 es dediquen a la promoció de l’ús social de les noves tecnologies mitjançant la formació, gestió de telecentres i punts Òmnia, etc.

Enric Senabre: coordinador de projectes al CitiLab de Cornellà i Secretari Tècnic de l’Observatori para la Cibersociedad. Anteriorment havia treballat com a webmaster a Infonomia, i com a responsable de continguts del Campus Virtual de la UOC.

Guillem Ferrer: Tècnic d’innovació, Empresa i TIC de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, que desenvolupa accions de promoció de les TIC en el teixit empresarial local, centrant-se especialment en minipimes, petit comerç i emprenedors, potenciant les tasques d’assessorament i orientació en l’ús i la implementació de les TIC.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.