Entrevistem els organitzadors del ‘IV Congrés de la Cibersocietat’

Fa uns dies ens vem acostar al Citilab per a parlar amb dos dels organitzadors del IV Congrés de la Cibersocietat 2009, volíem que ens expliquessin què significa això d’organitzar un congrés on tot és virtual, com s’ho fan per mobilitzar a la gent (tant els ponents com els participants), quin futur preveuen, etc. Aquí us deixem aquesta interessant entrevista amb l’Enric Senabre i en Francesc Balagué:

El desenvolupament d’aquest congrés, organitzat per l’Observatorio para la Cibersociedad (OCS) i el Citilab, no és com la majoria de congressos, ja que tot es realitza de forma virtual: des de la pròpia web del congrés es pot accedir a les diferents comunicacions ordenades en 6 eixos temàtics diferents (Educació, Ciència i Investigació, Comunicació, Economia, Política i Cultura), consultar-les i posteriorment comentar-les en un fòrum específic.

Des de Sant Feliu Innova vem contribuir al congrés amb una comunicació emmarcada dins la categoria d’Innovacions en la petita i mitjana empresa en temps de canvi, on expliquem l’experiència pròpia de Sant Feliu de Llobregat amb la promoció de les TIC entre el teixit empresarial local, sota el títol ‘Sant Feliu de Llobregat: Laboratori de posada en valor de la micro-innovació al teixit productiu del territori‘ (enllaç).

Més informació
Web del Cibercongrés
Post anterior  ‘Sant Feliu participa al IV Congreso de la Cibersociedad 2009’ (12/11/09)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.