Vídeo resum de la jornada ‘Digitalització i empresa. Aplica les TIC al teu negoci’

En un post anterior vem publicar la documentació relativa a la jornadaDigitalització i empresa. Aplica les TIC al teu negoci“, celebrada al juny i organitzada per l’Ajuntament de Sant Feliu, en col·laboració amb Barcelona Digital Centre Tecnològic (bdigital).

Avui completem aquesta informació amb un extracte en vídeo de la jornada, on el ponent Eduard Ramos (col·laborador de bdigital i consultor expert en noves tecnologies i mitjans de comunicació) ens explica quines accions podem fer per aplicar les TIC a la nostra empresa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.