InfoONLINE 16, l’informatiu mensual

Amb la visualització dels InfoONLINE pots estar al dia de les diverses actuacions i novetats que es duen a terme a Sant Feliu del Llobregat en relació amb les noves tecnologies i la inclusió digital. Si vols llegir els antics, o no et vols perdre les novetats et pots subscriure al Canal de YouTube i estar permanentment actualitzat.

En aquest últim InfoONLINE podràs saber més sobre:

  • L’estudi realitzat pel FOBSIC i l’Ajuntament sobre l’ús de les TIC al municipi, tant a nivell privat com empresarial, algunes conclusions:
    1. Més del 80% dels ciutadans han utilitzat l’ordinador alguna vegada i prop del 57% l’utilitzen habitualment. Pel que fa a Internet, el 77% l’ha utilitzat alguna vegada, però encara hi ha desconfiança per adquirir productes i serveis per Internet (només un 30% ha comprat alguna cosa). 
    2. Un 80% de les empreses tenen algun element tecnològic (ordinadors, telefonia mòbil, intranet, etc). Pel que fa a l’ús d’Internet com a mitjà de comercialització, el 37% han realitzat compres durant el darrer any, però només el 10% han realitzat vendes.
  • Espais WiFi de Sant Feliu: establiments que permeten l’accés a Intenet gratuïtament als seus clients.
  • Entrega dels premis tfc Festival universitari de curtmetratges de temàtica sociolaboral (TFC) promocionar als nous , organitzat per UGT i el suport de l’Ajuntament de Sant Feliu.
  • I per últim, Geps (Grup Excursionista Santfeliuenc) expliquen quin ús que fan de les noves tecnologies, com la seva web, Picassa, etc.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.