Comprem a Sant Feliu estrena secció a la web

El portal del comerç de Sant Feliu www.compremasantfeliu.cat incorpora una nova secció anomenada EL COMERÇ 2.0 que  serà un punt de trobada entre els comerços de Sant Feliu i les Noves Tecnologies.

Des d’aquesta secció es podran consultar totes aquelles botigues que destaquin en l’àmbit de les noves tecnologies mitjançant diferents plataformes, com ara: un blog, una botiga virtual o un audiovisual. Si tens un comerç i vols aparèixer en aquesta secció tan sols necessites enviar un correu.

A nivell general, es pot dir que es tracta d’un portal d’Internet orientat a la dinamització del comerç local aprofitant els avantatges i utilitats que proporciona l’ús de les TIC, és un aparador virtual on tots els comerços tenen presència i que posa a l’abast de tothom el comerç de Sant Feliu, on s’hi pot trobar el número de telèfon de bars, restaurants, botigues, per fer reserves o encarregar comandes, i fins i tot veure en l’aparador virtual quins són els darrers articles de les botigues i a quin preu estan.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.