2ª edició del Curs d’Eines TIC

Avui comença la 2º edició del curs bàsic al programari de gestió EinesTIC al Punt TIC del Palau Falguera (si vols saber com va anar l’anterior edició pots consultar aquest post anterior). Aquesta formació va dirigida a comerciants, micropimes i persones emprenedores. 

En aquesta edició s’han apuntat Denimwood, Cicles Enric, Estris Guasch, Orchestra i Arte-Moda.

L’aplicació de gestió Eines TIC permet informatitzar fàcilment i sense cost el teu negoci, ja que aquest programari és lliure i gratuït (per ampliar informació pots consultar un post anterior en el que ja vem parlar extensament sobre Eines TIC). És un conjunt d’eines informàtiques que inclou programari per a la gestió de la facturació, la creació dels models trimestrals i anuals de les obligacions amb Hisenda, la creació de cartes, fax, informes, correus electrònics, navegació per Internet, retoc fotogràfic i un Terminal Punt de Venda.

Tot aquest conjunt d’aplicacions es troba integrat en un tauler de control, des del qual es pot accedir a les diferents funcionalitats que incorpora el programari. Entre aquestes funcionalitat s’inclouen:

  • Abanq per a la gestió de gestió de clients, proveïdors, agents comercials, pressupostos, comandes, albarans, factures i productes.
  • OpenbravoPOS com a aplicació de Terminal de Punt de Venta (TPV).
  • OpenOffice com a paquet ofimàtic (edició de textos, elaboració de presentacions, cartes, faxos, etc).
  • Firefox com a navegador web.
  • Thunderbird com a gestor de correu electrònic.

Disponible de manera gratuïta per Windows, MacOS i diferents distribucions de Linux la web de suport disposa de diferents manuals per iniciar-se i aprofondir en l’ús del programa així com un Fòrum de consulta i intercanvi de dubtes.

El curs es realitzarà els dimarts i dijous de 15.30h a 16.30h, per a més informació pots consultar el següent enllaç.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.