Finalitza el Curs d’EinesTIC

Durant el passat mes d’octubre al Punt TIC del Palau Falguera es va voler oferir una aproximació bàsica al programari de gestió EinesTIC. Aquesta formació anava dirigida a comerciants, micropimes i persones emprenedores, per a donar a conèixer aquesta solució integral per la gestió de l’empresa.

Eines TIC és un conjunt d’eines informàtiques que inclou programari per a la gestió de la facturació, la creació dels models trimestrals i anuals de les obligacions amb Hisenda, la creació de cartes, fax, informes, correus electrònics, navegació per Internet, retoc fotogràfic i un Terminal Punt de Venda.

L’aplicació de gestió Eines TIC permet informatitzar fàcilment i sense cost el teu negoci, ja que aquest programari és lliure i gratuït. Aquest conjunt d’aplicacions es troben integrades en un tauler de control, des del qual es pot accedir a les diferents funcionalitats que incorpora el programari. Entre aquestes funcionalitat s’inclouen:

  • Abanq per a la gestió de gestió de clients, proveïdors, agents comercials, pressupostos, comandes, albarans, factures i productes.
  • OpenbravoPOS com a aplicació de TPV.
  • OpenOffice com a paquet ofimàtic (edició de textos, elaboració de presentacions, cartes, faxos, etc).
  • Firefox com a navegador web.
  • Thunderbird com a gestor de correu electrònic.

Josep Lluís Fernández i Jaume Mañosas amb les alumnes del curs

Disponible de manera gratuïta per Windows, MacOS i diferents distribucions de Linux la web de suport disposa de diferents manuals per iniciar-se i aprofondir en l’ús del programa així com un Fòrum de consulta i intercanvi de dubtes.

Més informació en posts anteriors ( 07/09/09 i 08/10/09)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.