Millora la productivitat de les organitzacions amb l’ús eficient de les TIC

El proper 10 de novembre tindrà lloc al Centre d’Empreses de Noves Tecnologies de Cerdanyola una sessió informativa al voltant de l’ús de les TIC a les empreses. L’objectiu és parlar sobre el context global actual, on el canvi tecnològic i la societat del coneixement tenen un protagonisme absolut, i qualsevol empresa haurà adaptar el seu model de creixement econòmic i de desenvolupament per mantenir-se competitiva. Aquesta adaptació passa per aconseguir uns bons nivells de productivitat mitjançant la innovació tecnològica.

Actualment el mercat ofereix tot un ventall de solucions de gestió, que faciliten el procés d’adaptació de les empreses del sector industrial als nous reptes empresarials globals, mentre augmenten la productivitat dels treballadors mitjançant l’optimització dels recursos.

Aquesta millora de la productivitat de les nostres organitzacions passa per automatitzar els processos estructurats, amb l’ús d’eines com els Sistemes de Gestió Integrals (ERPs) o les eines de suport a la gestió dels clients (CRMs), però també per amplificar les capacitats dels treballadors de la informació, en el seves activitats diàries (comunicació i treball en equip, col·laboració, mobilitat,…).

Només amb una visió estratègica de l’ús de totes aquestes eines, les empreses podran treure el màxim profit de les seves inversions en tecnologies de la informació.

Programació

Dia: 10/11/09
Horari: 09:30 – 13:45
Inscripció: gratuïta
Lloc: Centre d’Empreses de Noves Tecnologies
Adreça: Parc Tecnològic del Vallès, Cerdanyola
Més informació i programa a la pàgina web

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.