Sessions formatives adreçades a persones emprenedores

El Servei de Creació d’Empreses de Sant Feliu amb l’objectiu de fomentar la creació i la consolidació de noves activitats empresarials en el territori, ha organitzat per aquest mes de novembre una serie de sessions formatives adreçades a persones emprenedores.

Pla Noves Tecnologies (TIC)

Quines solucions tecnològiques puc aplicar al meu negoci? Nosaltres t’explicarem quines són les diferents tecnologies disponibles i quins avantatges pots aconseguir incorporant-les al teu negoci (més productivitat, presència i visibilitat a Internet, capacitat de control, reducció de costos…), mitjançant solucions gratuïtes i senzilles d’utilitzar.

Seran un parell de sessions quinzenals, una primera teòrica i una segona més pràctica prenent la casuística dels assistents com a exemple per a mostrar solucions concretes. Realització dijous dia 5 i 19 de novembre a les 17 hores.

Pla Financer

Vols conèixer si el teu projecte és viable econòmicament? Saps com realitzar-ho? T’ajudem a confeccionar-ho. Realització dimecres dia 11 de novembre a les 12 hores.

Pla de Mercat

Vols conèixer com es realitza un bon pla de mercat i no saps per on començar? Et donem assessorament per realitzar el teu pla de mercat. Realització dimecres dia 25 de novembre a les 10 hores.

Si estàs interessat hauries de fer la inscripció mitjançant correu electrònic oise@santfeliu.cat, telèfon (936850783) o bé presencialment a Can Maginàs (C. Hospitalet, 25), lloc de realització de les sessions formatives.
També pots consultar la informació a la web de Promoció Econòmica.
Si vols consultar què hem fet en sessions anteriors amb emprenedors ho pots fer en aquest post anterior.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.