Aprèn a buscar feina per Internet

Si en un post anterior us parlàvem d’uns cursos d’ofimàtica i recerca de feina a Internet destinats a aturats que es feien a les Biblioteques de la Diputació, avui us comentem que el proper mes de novembre s’organitzaran 4 tallers de recerca de feina per Internet aquí mateix a Sant Feliu de Llobregat.

Estan adreçats a persones en situació d’atur inscrites com a demandants d’ocupació a l’Oficina del Servei d’Ocupació de Catalunya (OSOC) i que vulguin millorar les seves habilitats en la recerca de feina utilitzant les noves tecnologies i aprofitant tots els recursos existents a la xarxa.

Aquests cursos estan organitzats pel departament de Promoció Econòmica, dins del projecte d’Itineraris d’Inserció Sociolaboral. Les persones interessades cal que assisteixin a la sessió informativa que es realitzarà el dia 29 d’octubre a les 10 hores al Centre Can Maginàs. Els cursos es desenvoluparan a les instal·lacions de l’Aula Sant Feliu (Centre de Formació Agrupat) ubicada a la Carretera de la Sànson n 74 de Sant Feliu de Llobregat.

  • Taller 1: (del 10/11/09 al 17/12/09) Dimarts i dijous de 9:30 a 12
  • Taller 2: (del 10/11/09 al 17/12/09) Dimarts i dijous de 15 a 17:30
  • Taller 3: (del 09/11/09 al 09/12/09) Dilluns, dimecres i divendres de 9:30 a 12
  • Taller 4: (del 09/11/09 al 14/12/09) Dilluns, dimecres i divendres de 15 a 17Si vols consultar com van anar anteriors cursos similars ho pots fer en els següents posts: La feina en un clic (31/01/09) i Curs de recerca de feina per Internet (10/06/09).

Actualment la majoria de les empreses ja no publiquen les seves ofertes als diaris, les publiquen en portals d’Internet especialitzats o en xarxes socials. Per tant, necessitem aprendre els mecanismes i les estratègies que millor s’adaptin a aquest canvi de tendència… qui no s’adapti difícilment podrà accedir a les ofertes atractives. Qui busca feina no es pot limitar als Classificats dels diaris, necessita conèixer què és i com es fan servir eines com Infojobs, Monster, Hacesfalta, LinkedIn, realitzar un videocurrículum, etc.

Servei d’Informació del Centre Can Maginàs
C/ Hospitalet, 25

Tel. 93 685 07 83
Fax 93 685 36 95
Adreça electrònica: maginas@santfeliu.cat
Horari d’atenció al públic: Dilluns a divendres, de 8.30 a 13 h i de 17 a 19.30 h.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.