Entrevistem les impulsores de BuggyingBCN

En un post anterior us parlàvem de les emprenedores de base TIC Carlota Freixas i Victoria Zaldívar i del seu projecte BuggyingBCN, una manera innovadora de viatjar amb nens.

En el següent vídeo ens expliquen quin és el seu negoci (el lloguer de cadiretes de passeig per nens) i com ha estat la seva aposta des d’un inici per les possibilitats que els oferia la xarxa: tenen web, blog, twitter, etc.

Aquest dies també estan realitzant la campanya “1r. Concurso de Buggy-cuentos on line“, mitjançant la qual volen reunir històries divertides dels seus clients que parlin dels avantatges de viatjar a una ciutat amb nens i poder llogar la cadireta de passeig en el lloc de destí, o bé els problemes que suposa viatjar amb els fills i un excés d’equipatge.

Pots enviar les històries/contes a través de la seva web. Només per participar fan un descompte del 10% sobre el total de la reserva i el guanyador obtindrà el lloguer gratuïtament durant la seva estada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.