SantfeliuSfera: comunitat, diversitat i conversa

La SantfeliuSfera és l’espai comunicatiu virtual que compren el col.lectiu en xarxa de blogs, weblogs, bitàcoles, fotologs, videoblogs i blocaires que tenen vinculació amb Sant Feliu, és a dir, aquells que estan fets per santfeliuencs i santfeliuenques així com els realitzats per altres persones però que parlen de la nostra ciutat.

És un lloc pensat pel debat i la participació, un aparador de la vida i sentiments de la ciutat elaborat pels seus propis protagonistes.

Com està organitzat?

Aquest portal agrega totes les entrades dels blogs i les ordena cronològicament, les entrades més recents apareixen en un nivell superior de consulta a les més antigues. A més, es pot consultar tot el llistat de blogs de forma alfabètica o bé per categories. Tambés s’ofereix la possibilitat de la sindicació de continguts. Si vols ampliar informació pots veure aquest fragment de l’InfoONLINE 14 on s’explica què és la SantFeliuSfera:

Actualment compta amb més de 160 blocs de temàtiques molt diferents, que estan agrupats en categories com Cultura, Educació, precisament hi ha una categoria dedicada al Comerç i Pimes. Si tens un blog corporatiu i vols donar-lo d’alta a la SantFeliuSfera tan sols has d’enviar la direcció del teu blog a santfeliusfera@gmail.com. Alguns negocis com Nucs, Denimwood o Bruch 1972 ja hi són… a què esperes!

Si tens un negoci amb un blog has de ser-hi!
Entra i coneix aquest espai de trobada a

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.