Zoom: Gent On Line >> Coneguem l’Anna i el seu perfil innovador

A la web de l’Ajuntament de Sant Feliu, concretament a l’apartat de Sant Feliu Ciutat Digital, es poden trobar interessants entrevistes a personatges de la nostra ciutat relacionats directament amb l’ús de les noves tecnologies. Per accedir-hi, només cal visitar la pestanya Zoom: Gent On Line.

Fa pocs dies es va publicar una entrevista amb l’Anna Cobo, una jova santfeliuenca llicenciada en Comunicació Audiovisual l’any 2003, que des d’aquell moment ha treballat en el món audiovisual i de les noves tecnologies.

L’Anna s’ha incorporat recentment al projecte Sant Feliu On Line com a dinamitzadora digital, per contribuir a fomentar l’ús de les TIC a la ciutat. Els últims mesos havia estat treballant per l’Oficina d’Intervenció Integral dels Barris de Can Calders i La Salut, al projecte de Fem Barri, on ha realitzat el documental “Històries dels barris: Can Calders i La Salut dels 40 als 80“.

A l’entrevista ens explica com ha estat la seva experiència professional relacionada amb el món audiovisual, com veu el panorama local de la creativitat, la democratització de l’ús de les tecnologies i quins són els seus projectes presents i futurs en el camp de la creativitat audiovisual.

Recorda que si ets de Sant Feliu i estàs portant a terme alguna activitat professional innovadora o relacionada amb les noves tecnologies, i que sigui d’interès local, et pots posar en contacte amb nosaltres al correu “tic@santfeliu.cat” amb el teu nom i número de telèfon o correu electrònic.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.