Curs Eines TIC al Palau Falguera destinat a petit comerç, pimes i autònoms

A l’últim Butlletí Digital (núm. 9 – 8 d’octubre de 2009) publicat per l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat es fa referència a una notícia relacionada amb les TIC i el comerç, concretament a la formació dirigida a comerciants que es realitzarà al Punt TIC del Palau Falguera i que començarà el proper 13 d’octubre. Es tracta d’un Curs bàsic sobre Eines TIC, adreçat a comerciants, micropimes i persones emprenedores, que vulguin conèixer una solució integrada per a la gestió de la seva empresa.

Eines TIC és un paquet de programes que inclou programari per a la gestió de la facturació, la creació dels models trimestrals i anuals de les obligacions amb Hisenda, la creació de cartes, fax, informes, correus electrònics, navegació per Internet, retoc fotogràfic i un Terminal Punt de Venda.

L’aplicació de gestió Eines TIC et permetrà informatitzar fàcilment i sense cost el teu negoci, ja que aquest programari és lliure i gratuït (per ampliar informació pots consultar un post anterior en el que ja vem parlar extensament sobre Eines TIC ). El curs es realitzarà els dimarts i dijous de 15.30h a 16.30h, per a més informació pots consultar el següent enllaç.

Aquest Butlletí Digital és un dels canals de comunicació digital dels que compta l’Ajuntament de Sant Feliu i als quals es pot subscriure qualsevol persona, per fer-ho només cal anar al següent enllaç i omplir els camps identificadors, especificant quins són els canals a través dels quals desitges rebre informació:

  • Al correu electrònic: rebràs el El Butlletí Digital (actualitat i agenda de Sant Feliu) amb les notícies d’interès de la ciutat, resultats electorals, nous serveis, obres, escoles, promocions d’habitatge protegit, formació ocupacional i contínua, espectacles, cursos, concerts, exposicions, activitats esportives i infantils, alertes dels processos selectius vigents de l’Ajuntament.
  • Al telèfon mòbil mitjançant SMS sobre:
    • Agenda d’activitats: espectacles, cursos, concerts, exposicions, activitats esportives i infantils, etc.
    • Actualitat de Sant Feliu: notícies d’interès de la ciutat, resultats electorals, nous serveis, obres, escoles, promocions d’habitatge protegit, formació ocupacional i contínua, etc.
    • Oferta pública de treball: alertes dels processos selectius vigents de l’Ajuntament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.