Com redactar contractes amb empreses TIC

Si ets una empresa que vol incorporar alguna solució tecnològica com pot ser el desenvolupament d’una pàgina web, una botiga virtual, el manteniment dels ordinadors o el desenvolupament d’un programa informàtic, i vols encarregar aquest servei a una empresa de serveis TIC, un dels problemes inicials és saber quins paràmetres/clàusules tenir en compte alhora de realitzar el contracte amb aquesta empresa de serveis.

Per tal de facilitar aquest procés, Pimestic acaba de publicar 30 estàndards o tipus de contractes de serveis TIC a demanar a les empreses que implanten solucions i/o serveis TIC. És a dir, són diferents models de contractes editables, a disposició de les empreses que vulguin contractar serveis TIC, però no tinguin gaire clar com redactar-los. Responent a dubtes com per exemple: vull tenir una botiga virtual, però no sé quins paràmetres he de tenir en compte a l’hora de redactar el contracte amb el proveïdor de serveis TIC que em dissenyarà aquesta botiga.

Cadascun dels models de contractes està dissenyat per a que, sota una sèrie de clàusules contractuals particularitzades i personalitzables per al servei que es desitgi contractar, s’estableixin la subscripció d’uns acords de nivells de servei, de preus i de facturació, entre d’altres, amb uns mínims de qualitat i sota el marc del règim jurídic adient.

En aquest sentit, tots els contractes incorporen la clàusula d’arbitratge institucional del Tribunal Arbitral del Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya, per a la resolució de qualsevol controvèrsia, discrepància, aplicació o interpretació del contracte. Dotant-los d’una major credibilitat i empara.

Aquests models de contracte han de permetre al propi sector TIC la possibilitat d’oferir transparència sobre els serveis i l’abast ofert a les empreses.

Descarrega’t els models de contracte des de la següent web

Font: Pimestic
Foto de Fotopakismo sota Creative Commons

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.