Sant Feliu incorpora un Tècnic d’innovació

Fins ara hem ens havíem centrat a parlar de casos d’innovació en empreses locals. Avui et presentem una innovació que es produeix en el propi ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, ja que aquest ha incorporat recentment a la seva plantilla un Tècnic d’innovació.

Aquest fitxatge és en Guillem Ferrer i desenvoluparà accions de promoció de les TIC en el teixit empresarial local, centrant-se especialment en minipimes, petit comerç i emprenedors, potenciant les tasques d’assessorament i orientació en l’ús i la implementació de les TIC.

En el següent vídeo, ell mateix, ens explica breument què realitza en el seu dia a dia.

Recordeu que l’assessor TIC és un servei municipal que l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat posa a l’abast de tot el teixit productiu de la ciutat. Podeu contactar amb l’assessor a l’espai-bústia de consulta de l’expert respon per fer qualsevol consulta en matèria d’innovació, Internet i les TIC a la vostra empresa.

Aquest servei d’assessorament s’emmarca en el programa Ciutats Digitals 2008-2010, impulsat pel Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya, a través de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació. El servei estarà actiu fins la fi del programa, el setembre de 2010.

Volem ser els vostres facilitadors TIC.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.