InfoONLINE 12, l’informatiu mensual

Ja hi ha disponible una nova entrega de l’InfoONLINE, pots consultar la resta de vídeos al nostre canal de YouTube.

En aquest InfoONLINE podràs veure:

  • La II edició dels Premis de Continguts Digitals: coneix els guanyadors de les categories de ‘Millor blog ciutadà‘, ‘Millor ús corporatiu d’eines web 2.0′ i la millor fotografia realitzada amb telèfon mògil.
  • El Dia Mundial d’Internet: el passat 15 de maig va tenir lloc una jornada tecnològica a l’aire lliure, amb l’objectiu de facilitar l’accés a Internet al ciutadans, realitzar accions per impulsar el comerç local i el portal d’internet.
  • Coneixeràs el blog de l’empresa Mecatub fruit d’una tutorització a mida del dinamitzador digital Alfons Expósito sobre com crear un blog empresarial i donar-se a conèixer a la xarxa.
  • Cas d’èxit: Disseny Mobles, botiga de Sant Just Desvern que utilitza un videoblog, va rebre el premi a la categoria de ‘Millor ús corporatiu d’eines web 2.0‘ als passats ‘Premis de Continguts Digitals’ en reconeixement a l’ús que fan de la xarxa: tenen un blog que integra peces de vídeo sobre els productes i serveis que ofereixen, twitter per seguir l’actualitat de la botiga, etc.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.