Geolocalitza el teu negoci i fes-lo més visible

Els serveis de geolocalització, que permeten ubicar qualsevol negoci en un mapa, estan cada cop més estesos i són més fàcils d’utilitzar, permeten apropar-se al client ocasional o local, que cada cop busca més productes o serveis aprop de la seva situació geogràfica, sobretot ara que aquests serveis ja es poden consultar via mòbil.

L’ús d’aquests serveis és cada cop més comú, resulta molt útil comptar amb eines que et diguin què tens al voltant: un restaurant, una ferreteria, supermercat, etc.

Precisament els petits negocis locals, de barri, els que més profit poden treure d’aquesta tecnologia. Aparèixer en aquests serveis com el Google Maps és molt senzill, gratuït i no comporta més de deu minuts donar d’alta les nostres dades al sistema. Només que un sol client es generi gràcies a aquesta acció ja compensa!

Com puc donar d’alta la meva empresa a Google Maps?
Molt fàcil! Per donar-se d’alta has d’anar al Google Local Business Center, des d’on pots posar totes les teves dades de l’empresa, al final del procés d’alta per tal de confirmar les dades reps una trucada, SMS o correu postal. Un cop donat d’alta pots incorporar el mapa amb la ubicació del teu negoci al teu web/blog (amb la opció ‘Embed‘), o bé enviar per correu un enllaç directe cap al mapa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.