Les empreses catalanes superen la mitjana espanyola en presència a Internet

El 65% de les empreses catalanes ja tenen presència a Internet, 5 punts per sobre de la mitjana espanyola. Per augmentar encara més aquesta xifra, la Secretaria d’Estat de Telecomunicacions ha presentat aquest dimecres a Lleida la Jornada ‘Empreses en Xarxa‘ per potenciar la presència de les noves tecnologies a les empreses lleidatanes, i la seva entrada al comerç electrònic.

Un centenar d’empresaris lleidatans han rebut informació sobre el paper del comerç electrònic, la gestió digital i la importància de la presència a Internet per obrir nous mercats. Actualment 12 milions de persones a tot l’Estat espanyol ja compren per Internet, però ho han de fer sobretot a empreses estrangeres.

Segons Sebastian Muriel, director general de Red.es, la presència digital permet ‘a una empresa petita crear un negoci a la xarxa i acabar venent de forma internacional. El model estructural està canviant i en aquest món globalitzat cal desenvolupar-se per aconseguir no només clients de la vora, sinó també de lluny‘.

Llegit a directe!cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.