Nucs: participant als II Premis de Continguts Digitals

La Botiga Nucs també es va presentar a la categoria de ‘Millor ús corporatiu d’eines Web 2.0 per part de micro, petita i mitjana empresa‘ dels ‘II Premis de Continguts Digitals‘. Aquest comerç té dues botigues (a Sant Feliu i a Molins de Rei, de complements i roba interior respectivament) i han aconseguit, sense invertir grans quantitats de diners, tenir presència a la xarxa, aprofitant una eina tan senzilla com un bloc de WordPress.


Han creat un lloc web des d’on intenten que els seus clients (i els que encara no ho son), sàpiguen el que fan, tant dins les nostres botigues com fora d’elles: tenen fotos dels aparadors de les dues botigues, un apartat de noticies, esdeveniments (tant del sector, com les fires), promocions, concursos que fan entre els seguidors i una secció d’opinió on comenten el que pensem sobre moda.

L’objectiu és retallar la distancia entre el client i el comerç, obrint la seva web i donant la possibilitat de que els usuaris puguin donar les seves opinions i així poder oferir un millor servei, tal i com explica la Nuria Cateura en el següent vídeo.

En aquesta mateixa direcció, recentment han obert un nou canal de comunicació amb els clients, mitjançant l’aplicació web 2.0 de microblogging Twitter, consultant la direcció www.twitter.com/nucs pots estar informat d’allò més inmediat.


Si vols conèixer informació sobre l’ús de Twitter a nivell empresarial pots consultar aquest dos articles: ‘El uso de Twitter en la empresa local‘ de Roberto Carreras i ‘Twitter i su uso empresarial‘ de Eduardo Soledad.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.