Google ajuda les Pimes

El buscador ha agrupat en una pàgina totes les eines gratuïtes de què disposa per als emprenedors i pimes: des de Google Apps (correu electrònic, calendari compartit, documents en línia, etc) a manuals de màrqueting, correu i sistema d’estadístiques.

En aquests moments de dificultats econòmiques, el canal online pot ser una bona oportunitat, ja que, malgrat que les vendes del comerç al detall registren descensos des d’agost del 2008, la facturació del canal electrònic va augmentar un 39% l’any passat. En aquest sentit els emprenedors tenen l’oportunitat de donar-se a conèixer a la xarxa i, per què no, també de fer negoci.

“La crisi té els seus punts menys negatius. Per al comerç on line i les pàgines web, l’usuari té menys diners per gastar, però en canvi disposa de més temps per estar a casa, navegar i poder-se informar”, explica Álex Gibelalde, expert en pimes de Google Espanya. “Totes les empreses han de ser a Internet. Ja no és el futur; Internet és el present. El client és a la xarxa, i les empreses amb web tenen avantatge sobre les altres”, afegeix Isabel Salazar, responsable de màrqueting de Google.

Deixa un comentari i explica’ns la teva experiència amb les eines de Google, pot servir d’exemple per a altres emprenedors o usuaris, moltes gràcies!

Per a més informació també pots consultar un post anterior en el que s’explicava com crear una Intranet amb Google Sites:
http://santfeliuinnova.blogspot.com/2009/05/google-sites-si-necessites-una-intranet.html

Web de Google: www.google.es/emprendedores
Font de la informació: notícia publicada a l’edició d’El Periòdico (10/06/09)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.