Curs de recerca de feina per Internet (Can Maginàs)

Actualment podem veure com hi han més ofertes de feina penjades a Internet que als diferents taulons d’anuncis que podem trobar en Serveis públics d’Ocupació, Instituts, etc… trobar feina és més fàcil per Internet, i a Can Maginàs t’ensenyaran com fer-ho!

Des del Club de Feina de Can Maginàs, a més de crear una guia amb recursos (fes clic sobre l’enllaç) per a trobar feina per Internet, realitzen un seguit d’accions d’alfabetització digital per ajudar-te, concretament un “Curs per a la recerca de feina a través d’Internet“. És un curs adreçat a les persones demandants de feina que estiguin a l’atur, o que busquin una millor ocupació.

Estan pensats per a gent sense amplis coneixements d’informàtica o Internet, o que no saben cercar feina utilitzant les eines tecnològiques habituals (borses de feina virtuals, web del SOC, eina per fer CV’s del SOC, etc).

Per això els continguts inicials del taller seran els habituals d’alfabetització digital (carpetes i documents, ús bàsic d’un processador de textos, introducció a Internet, cercadors d’informació i creació d’un compte de correu electrònic, etc.) però també els assistents també es formaran en temes específics de la recerca de feina per Internet com són:

Programació

  • Hores: 20
  • Dijous, de 15:00 a 19:00h
  • Dates: 11, 18 i 25 de juny i 2, 9 de juliol

Per conèixer conèixer què es va tractar i els resultats d’altres cursos realitzats aquests any, ho pots fer consultant aquests posts antics: març i abril. Si estàs interessat en realitzar aquest curs et pots posar en contacte amb Can Maginàs:

Servei d’Informació del Centre Can Maginàs
C/ Hospitalet, 25
Tel. 93 685 07 83
Fax 93 685 36 95
Adreça electrònica: maginas@santfeliu.cat
Horari d’atenció al públic: Dilluns a divendres, de 8.30 a 13 h i de 17 a 19.30 h.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.