Conferència: ‘La tecnologia com a motor per superar la crisi’

Aquesta jornada, organitzada per Barcelona Digital Centre Tecnològic, The American Chamber of Commerce in Spain i la Fundació Ctecno, té per objectiu analitzar el paper directe que pot tenir una disciplina tan actual i important com la tecnologia dins l’actual context de crisi econòmica.

En el transcurs de l’acte s’abordarà el paper de la tecnologia com a motor del desenvolupament mundial, el paper de les multinacionals en el creixement econòmic, la seva relació amb les empreses locals i la relació sempre complexa entre Estats Units, Espanya i Catalunya. On cal analitzar les fortaleses, debilitats, i molt especialment, les potencialitats que el món tecnològic té en relació a la crisi i quin protagonisme pot adquirir per a superar-la.

L’acte tindrà com a ponents al vicepresident de Cisco a l’Àrea Mediterrània, Jordi Botifoll; el director general de Computer Science Corporation, Víctor Cuatrecasas; el president d’HP España, José Antonio de Paz; i el director general de Compuspar, Jordi Serra. El discurs inaugural anirà a càrrec del president de The American Chamber of Commerce in Spain, Jaime Malet, i la jornada serà conduïda per l’expresident de la Generalitat i president d’honor de CTecno, Jordi Pujol.

L’acte tindrà lloc el proper 9 de juny a les 19 hores a l’Hotel AB Skipper (Avinguda Litoral 10, 08005 BARCELONA). Les inscripcions són gratuïtes a través de la web de Barcelona Digital.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.