Seguiment de la jornada via Twitter

Aquells que no van poder acudir presencialment a la jornada, en van poder fer el seguiment al Twitter de Sant Feliu On Line, accedint a la següent adreça: http://twitter.com/santfeliuonline, des d’on s’anaven comentant els fets més destacats, pràcticament minut a minut.

A més, alguns ens van fer arribar la seva opinió de la jornada a través del propi Twitter:


Twitter és un servei de microblogging. Només cal registrar-se a la seva web per començar a enviar missatges sobre tot allò que vulguem comunicar. I per estar informats d’aquella gent/institucions/empreses que ens interessa, només cal que els busquem al cercador del Twitter, fer-nos seguidors dels seus comentaris i rebre tots els missatges que envïin. Si voleu més informació podeu consultar aquest videotutorial que, entre d’altres coses, explica com registrar-se.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.