Empreses i web 2.0: Diversitat Funcional

Diversitat Funcional és una organització empresarial dedicada a facilitar l’autonomia i la independència de les persones amb discapacitat i de la gent gran (Persones amb Diversitat Funcional) a través de la implantació de productes de suport de base tecnològica i l’adaptació i control de l’entorn per al desenvolupament de les activitats de la vida diària. També dediquen recursos a la recerca i investigació de les noves tecnologies de la Informació i la Comunicació aplicades a la millora de la qualitat de vida.


Aquesta empresa ha rebut el segon premi a la categoria “Millor ús d’eines web 2.0 per part de micro, petita i mitjana empresa” del Premis de Continguts Digitals Sant Feliu On Line, pel seu blog, destinat a difondre i assessorar sobre les noves tecnologies de la comunicació i la informació per a les persones amb discapacitat i/o amb necessitats educatives especials. La seva estratègia de presència activa a través d’eines de la web 2.0, es complementa amb una xarxa social en facebook que inclou diversos grups relacionats: Las TIC y la discapacidad (español), The ICT and the disability (anglès), Diversidad Funcional (español), Functional Diversity (anglès).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.