Preparant el Dia Mundial d’Internet

El proper dia 17 de maig es celebra el Dia Mundial d’Internet, i aquest any els organitzadors s’han volgut centrar en el potencial de les noves tecnologies per a la creació de llocs de treball i de riquesa en tots els sectors productius.

Amb motiu de la celebració del Dia d’Internet s’han programat un bon grapat d’accions innovadores i imaginatives de comunicació i participació que serviran de base per a la dinamització social en tota la Comunitat.

Com a iniciativa innovadora, aquest any l’organització va posar en marxa un premi especial a aquelles empreses que hagin contribuït a la generació de llocs de treball i avui, dia 12 de maig han donat a conèixer els guanyadors. (Informació extreta del diari Gente digital. Per llegir l’article sencer fer un clic aquí)

Entre les moltes activitats destaquem les següents: disseny de segells, un passeig virtual per les universitats espanyoles o el repartiment d’arroves dolces en diferents pastisseries d’arreu de l’estat.

Les places dels diferents municipis i ciutats també participaran amb la programació de festes i activitats al carrer.

Es el cas de Sant Feliu de Llobregat, que celebrarà el Dia Mundial d’Internet el 15 de Maig a partir de les 10.30 hores a la Plaça de la Salut amb activitats com ara:

  • Videocurrículum: una activitat de suport a totes les persones que necessitin realitzar un vídeo currículum (CV en format vídeo), assessorant, efectuant la gravació, comprimint el vídeo i lliurant-li un DVD.
  • Joc-gimcana al portal compremasantfeliu.cat: Mini gimcana sobre el portal www.compremasantfeliu.cat/
  • Taller sobre usos del certificat digital: una sessió sobre els tràmits digitals i els dispositius d’identitat digital més comuns.

Vine i celebra el dia d’Internet!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.