Posa al dia el teu negoci

El passat 6 de març es va presentar el projecte EinesTIC, una iniciativa que s’emmarca dins del pla PIMESTIC, promogut per la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació amb l’objectiu d’impulsar la implantació de les tecnologies de la informació a les petites i mitjanes empreses.
.
Però, què és EinesTIC?
EinesTIC és un conjunt d’eines informàtiques de programari lliure i gratuït destinat a cobrir els requeriments informàtics bàsics del dia en la gestió del negoci d’un treballador autònom o una petita empresa (micropime).
Es tracta d’un producte multiplataforma, construït sobre eines de programari lliure ja existents i que permet entre d’altres tasques: elaborar el control de despeses, gestionar el correu electrònic, gestionar contactes de clients i proveïdors, etcètera.
I a on el puc trobar?
Pots descarregar el programa EinesTIC des del seu propi web einestic.pimestic.cat o bé fent un clic aquí.
A la web, trobaràs també les darreres novetats del producte, documentació, fòrums i informació sobre les entitats que col·laboren en aquest projecte.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.