Nou servei d’orientació tecnològica a les pimes: Si tanques amb clau casa teva, perquè no et preocupes de la seguretat de la teva informació?

L’evolució de les TIC i Internet és una font d’oportunitats per enfortir les petites i mitjanes empreses però la seguretat informàtica esdevé una prioritat ineludible que s’ha de saber gestionar.

Moltes micro, petites i mitjanes empreses creuen que la seguretat és cosa de les grans empreses o que s’acaba quan es compra un antivirus.
No són conscients dels riscos existents que segurament les fa perdre diners o competitivitat.
La seguretat informàtica és necessària per mantenir la confidencialitat, la integritat i la confiabilitat de la informació electrònica; així com també per preservar els actius tecnològics de l’empresa o negoci.

PIMESTIC amplia el seu servei d’assessorament a la SEGURETAT INFORMÀTICA oferint a les petites i mitjanes empreses catalanes, de qualsevol sector d’activitat, amb independència del nivell d’implantació de les TIC que tinguin actualment, aquest servei:
  • Posarà a disposició de l’empresa una persona experta en seguretat informàtica i homologada per la Generalitat de Catalunya.

  • S’encarregarà d’analitzar el nivell d’implantació i ús de les TIC en l’àmbit de la seguretat i oferirà, a partir d’aquesta diagnosi i d’una anàlisi particularitzada de les necessitats del negoci, una proposta d’actuacions per millorar la seguretat de la informació i equipament informàtics de la pime.


A Viladecans, el dijous 12 de març i de 9.30 a 12 hores, es farà una jornada de la seguretat de la informació on s’exposaran els principals riscos als que s’enfronta una pime en aquest àmbit i es donaran receptes per minimitzar-los.

Serà a través d’un format participatiu que inclourà exemples reals i possibilitats de resoldre dubtes i on es presentarà, a més, el nou servei d’orientació tecnològica a les pimes de PIMESTIC.

La informació de l’acte diu:

Si tanques amb clau casa teva, perquè no et preocupes de la seguretat de la teva informació?

Deixa de pensar que la seguretat informàtica no és quelcom que t’hagi d’afectar.

Cada cop els incidents de seguretat són més nombrosos i greus i saber tractar-los a temps és ja una font d’estalvis, competitivitat i reducció de riscos per a la nostra organització.

Coneixereu els principals trets de la seguretat que envolten a la petita i mitjana empresa i tindreu la oportunitat d’exposar-los a un expert TIC que us donarà resposta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.