NOUS FITXATGES AL SANT FELIU ON LINE

Ruth Domínguez, José Carlos Aguilar i Marc Bonavila són les noves incorporacions amb les que comptarà el projecte Sant Feliu On line en la seva tasca per a apropar la comunitat santfliuenca a les TIC.
.
La Ruth i en Marc, tots dos exalumnes-treballadors del programa formació-treball de la Casa d’Oficis Sant Feliu Ciutat Digital i gràcies al Pla Ocupacional de la Generalitat destinat a la Dinamització Digital, desenvoluparan tasques d’impuls a la Regidoria de Noves Tecnologies. Per la seva banda, en Jose Carlos, amb gran experiència professional en el camp de la inclusió i capacitació tecnològica en col·lectius amb risc de fractura digital, serà el nou dinamitzador per a l’alfabetització digital dels Barris de la Salut i Can Calders dins el marc del projecte Fem Barri i el Pla d’Ocupació de Treball als Barris.
.
L’aprovació d’aquest Pla d’Ocupació ha suposat la contractació d’aquests joves oferint-los l’oportunitat per a assolir noves experiències dins l’àmbit laboral i que tanmateix aportaran una valuosa participació en la inserció de les TIC a la ciutat dins del programa municipal de Sant Feliu On Line.
.
Per finalitzar, comentar-vos que qui us escriu aquestes ratlles, Eva Giuli, també prové d’un Pla Ocupacional de la Generalitat i que, gràcies a la Fundació Inform i la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu, tindré l’oportunitat de rebre, durant unes setmanes, la formació i l’ajut de tot l’equip de Sant Feliu On Line.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.