NEW: Cap autònom, comerç, petita empresa… sense WEB

El Programa NEW (Cap Empresa sense Web, Ninguna Empresa sin Web), és una iniciativa del Plan Avanza promoguda pel Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç, a través de l’entitat pública Red.es, que busca fomentar la presència a Internet entre les pimes, petites i mitjanes empreses.

Per això ha creat una xarxa de col·laboració de diverses empreses de serveis de connectivitat, allotjament, domini i correu electrònic, assessorament en posicionament i campanyes de màrqueting on-line en condicions preferents per a les pimes sota el marc del Programa.

*A qui s’adreça NEW?
A autònoms i a petites i mitjanes empreses (fins a 250 empleats) de qualsevol sector o activitat.

*Fins a quina data es pot aconseguir el servei?
Fins el 30 de juny de 2009.

Amb la col·laboració de diversos proveïdors tecnològics (Google, Telefónica, Acens Technologies, PaginasAmarillas.es, Accedalia, Vexlan y XNovo) el programa NEW facilitarà l’accés a pàgines web de presència bàsica, pàgines web avançades, botigues virtuals, serveis de publicitat en Internet i assessorament per a treure el màxim partit a la web, millora del posicionament en cercadors, accessibilitat, seguretat i aplicació de la normativa vigent referent a web empresarials. El col·laborador tecnològic del projecte assignat a Catalunya ha estat arsys.es
Alguns d’aquest serveis són des de 60 euros a l ‘any, depenent de quins siguin.

El PAQUET BÀSIC (60 €) inclou lloc web d’alta qualitat amb domini “.es”, una senzilla eina (editor) per a crear la teva pròpia web, fins i tot multilingüe, el seu allotjament web, amb còpies de seguretat diàries i 10 comptes de correu electrònic. Concretament:

 • Registre, gestió i manteniment d’un nom de domini sota el codi ‘.es’ de segon nivell.
 • Eina de creació de web amb un mínim de 3 pàgines.
 • Panell de control multilingüe (castellà, llengües cooficials d’Espanya i anglès).
 • 10 Bústies de correu amb 100 MB d’espai per bústia (accés POP3 / IMAP4 / Webmail). Compatibles amb els principals programes client de correu electrònic. Antispam.
 • Accés a correu per Webmail. Webmail configurable.
 • 100-200 MB d’espai de disc per a emmagatzematge de la web.
 • 1-2 GB de transferència mensual.
 • 1 compte FTP amb assistent WebFTP.
 • Eines web preinstal·lades: comptadors i formularis. Accés a estadístiques d’ús.
 • Pàgines d’error personalitzables
 • Compatible amb desenvolupaments en Flash i WAP.
 • Back up (còpia de seguretat) diari.

Aquí es pot consultar íntegrament l’OFERTA concreta de PRESÈNCIA BÀSICA (60 €) que oferta el col·laborador a Catalunya del Programa NEW.

Aquí es poden consultar les “CONDICIONES DE PARTICIPACIÓN EN EL PROGRAMA NEW, Ninguna Empresa sin Web, A TRAVÉS DE arsys.es”.

Aquí podreu accedir al contracte general per a noms de domini (registre, trasllat, etc.) i aquí al contracte d’allotjament compartit (hosting).

També existeix la possibilitat d’accedir a un paquet avançat que inclou el disseny d’una web avançada per part de les empreses col·laboradores del programa, incloent a més serveis i eines avançats: fòrums, notícies, cercador, descàrrega d’arxius, xat.

Es pot obtenir més informació del Programa NEW mitjançant 3 vies: telèfon gratuït (900 22 33 22), els microsites de les esmentades empreses de serveis (arsys.es en el cas de Catalunya) i als tallers provincials del Programa NEW.

En aquests tallers un grup d’experts assessoraren sobre quines són les millors opcions per tal de que la teva petita empresa, botiga… tingui presència a Internet. L’incripció es pot efectuar aquí.

Aquests experts t’ajudaran a crear la teva pròpia web en 1 hora. Et donaran els consells per a definir els continguts de la web i els mecanismes més adequats per a aparèixer en les primeres posicions dels cercadors.

En futures entrades en aquest blog anirem coneixent en concret quines solucions s’ofereixen:

PRESÈNCIA BÀSICA: Estar present a Internet de forma ràpida i senzilla:
Amb un domini ‘.es’, una senzilla eina per a crear la teva pròpia web, fins i tot multilingüe, el seu allotjament web, amb còpies de seguretat diàries i 10 comptes de correu electrònic.

PRESÈNCIA AVANÇADA: Disposar d’una web d’alta qualitat i amb més funcionalitats:
El paquet bàsic més un disseny i elaboració professional de la web, amb més espai i bústies de correu, així com eines avançades, fòrums, notícies, cercador, descàrrega d’arxius, xat.

BOTIGA ON LINE: Obrir el teu negoci en Internet amb una Botiga on-line
Botiga a Internet amb 100 categories de productes, integrada amb sistema logístic, múltiples opcions de pagament, certificat de seguretat,…

PUBLICITAT I DIFUSIÓ A INTERNET: Publicitar el teu negoci, productes i serveis a través d’Internet
En els principals cercadors i portals d’Internet, amb enllaços patrocinats i assessorament en la gestió de la campanya, amb cupó de publicitat gratuïta. Aquí es pot aconseguir el cupó de publicitat gratuïta.

ASSESSORAMENT Rebre assessorament en posicionament, accessibilitat, seguretat i legalitat web
Servei d’auditoria i recomanacions per a millorar el posicionament natural en cercadors, l’accessibilitat de la web, la seguretat en les transaccions comercials, i adaptació a la legislació vigent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.