Jornada EuroEcom: l´actualitat d´Internet per a l´empresa


A través de la web de cercle per al coneixement ens hem assabentat d’un acte que pot ser interessant per microempreses i emprenedors.

Aquesta jornada l’organitza l’ACC1Ó CIDEM-COPCA amb l’objectiu d’acostar l’actualitat d’Internet al món empresarial i oferir les claus per desenvolupar les estratègies en màrqueting digital més adients per a l’empresa.


Nous escenaris per a l’empresa

Els mitjans de comunicació estan canviant.

Nous canals interactius estan revolucionant la manera en què la informació es difon: Internet, telefonia mòbil, agendes electròniques, Televisió Digital Terrestre i d’altres que sorgiran en un futur immediat permetran un accés immediat a la informació.

Vivim l’era de la convergència digital; les noves tecnologies ens faciliten l’accés a la informació de qualsevol mitjà, des de qualsevol lloc i amb dispositius cada vagada més diversos i amb més funcions.

El consumidor s’està reinventant: les noves tecnologies permeten al nou consumidor estar millor informat, poder crear i compartir la informació; controlar el seu espai, el seu temps i la manera de comunicar-se.


A qui s’adreça la Jornada Euroecom?

A tots els professionals interessats a conèixer l’actualitat d’Internet i dels nous canals interactius, així com les estratègies que s’han de seguir per maximitzar els resultats de les seves accions de màrqueting digital.


Personalitats de referència del món del màrqueting i d’Internet donaran a conèixer les pautes que s’han de seguir davant l’emergència dels nous mercats interactius per adaptar-se a aquesta xarxa global, social i interactiva:

* Aprendre els valors dels nous consumidors a Internet.
* Saber com la web 2.0 canvia la relació entre l’empresa i el consumidor.
* Veure les estratègies que estan seguint les empreses més innovadores en matèria de màrqueting digital.
* Conèixer les tècniques per arribar a més clients potencials a través d’Internet.


Al següent enllaç trobareu el programa de la jornada. Si estàs interessat inscriu-te ara (places limitades).

Jornada EuroEcom: l’actualitat d’Internet per a l’empresa.

Dia: 12-11-08

Lloc: Petit Palau, Palau de la Música Catalana

Horari: De 09:00 a 16:45h

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.