PIMEs i ajuts TIC

Programa ‘NEW’ per fomentar la presència a Internet entre les PIMEs
.
La Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat col·labora en el Programa ‘NEW’, una iniciativa del Plan Avanza promoguda pel Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç, que vol fomentar la presència a Internet entre les PIMEs.
.
En el marc del mateix programa, es facilita la contractació d’un paquet d’eines de publicació i gestió d’una pàgina web amb espai d’emmagatzematge, domini propi o bústies de correu, entre altres serveis per només 65 €.
.
Gràcies a la col·laboració entre la Generalitat de Catalunya i la Fundació PuntCAT, les empreses que contractin aquest paquet podran registrar el domini .cat mitjançant Nominàlia.
.
¿Com contractar?

.

  • Per telèfon: truqueu al telèfon gratuït 900.22.33.22 del Programa NEW, per rebre informació sobre ajuts i solucions ràpides i fàcils per tenir presència a Internet de forma immediata per només 65 €.
  • Presencialment: També es realitzen jornades del Programa NEW que es celebren a diverses demarcacions i en les quals un grup d’experts us poden assessorarar sobre quins són els millors dissenys per a il·lustrar el vostre negoci a Internet i per tal que pogueu disposar d’una pàgina web amb domini .cat, a banda d’un .es que també s’hi inclou.
  • . Directament amb els col·laboradors: entra a la web de les empreses col·laboradores per conèixer de primera mà l’oferta que s’acull al Programa NEW.
.
Més informació a http://www.programa-new.es/

.

Subvenció del 60% per a eines d’accés a Internet i nou equipament TIC.
.
D’altra banda us informem que en el marc del projecte COELCO (Comerç Electrònic del Coneixement), un projecte de la Fundación Red de Colegios Profesionales gestionat per RECOL Networks, S.A., per promoure la utilització d’Internet i les Noves Tecnologies entre els professionals i les PIME, es pot obtenir un 60% de subvenció pública per a eines d’accés a Internet i nou equipament.

.
.

Més informació a http://www.coelco.net/
.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.