Empleofemenino, portal de recerca de feina per a dones

Esteu cansades de buscar feina a través d’Internet i no trobar allò que busqueu per la simple condició de ser dona. O quantes heu trobat una oferta interessant i us heu indignat en veure que per fer la mateixa tasca, un home cobraria més pel simple fet de ser home.

En base a aquests motius i molts d’altres, el grup Redes de Venta Proactiva, han obert un portal (www.empleofemenino.es) on només hi podem trobar ofertes laborals dirigides al col·lectiu femení.

.

I per tal d’evitar la discriminació, els administradors de la pàgina s’encarreguen de comparar, utilitzant altres pàgines web, les ofertes laborals rebudes de les empreses, a fi de que el sou no varii en funció del gènere.


Els serveis oferts des de mundofemenino són gratuïts, l’únic que ens demana (a part de ser dona) és un breu registre per crear el nostre usuari.

.
A més a més, la pàgina no es centra només en la recerca d’ofertes, sinó que també ofereix xat, servei d’informació, foro, enquestes, notícies sobre el món laboral, etc… que ens poden resultar de gran utilitat a la recerca de feina i alhora ajuden a combatre la desigualtat entre homes i dones.


No oblideu que a part d’aquesta pàgina, també podeu buscar feina a altres webs de caràcter general com infojobs, laboris, monster, etc… o visitar els serveis municipals de recerca de feina (borsa de treball, assessorament, orientació laboral, etc.) ubicats al Centre Can Maginàs (93.685.07.83).

.

BONA SORT!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.