Nosaltres, Comprem a Sant Feliu!

A Sant Feliu On Line ja no perdem el temps anant de compres. Ara el que fem és visitar el Centre Comercial Virtual de Sant Feliu, el portal www.compremasantfeliu.cat, on només amb un parell de clics sabem on trobar allò que necessitem, estalviant temps i espai.

Tot això és possible gràcies a l’empeny que estan posant els comerciants de la ciutat. Aquí en tenim un que està aprenent a fer anar el portal. I és que fa uns dies vam convidar a les associacions de comerciants a una “sessió de treball” amb aquesta innovadora eina que els permet donar a conèixer la seva variada oferta de productes i serveis arreu del món. Coses d’Internet!

Així que ja ho sabeu, si voleu tenir el comerç de Sant Feliu a les vostres mans, apropeu-vos al més gran Centre Comercial Virtual de la ciutat, el Comprem a Sant Feliu. I si esteu interessats en conèixer millor els seus avantatges, contacteu amb comprem@santfeliu.org.

Nosaltres, Comprem a Sant Feliu! I tu?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.