Pla AVANZA: ajuts en noves tecnologies per negocis i ciutadania

Al novembre us vam informar per primera vegada del ajuts per la compra d’ordinadors. Aquí ho podeu veure.
.
Us comentavem que si volieu comprar-vos un ordinador s’havia de tenir en compte l’existència d’una subvenció per aconseguir hardware (material informàtic) i software (programes) amb un 0 % d’interes nominal durant 36 mesos.


Això vol dir que ens deixen diners i no paguem interessos.

Al portal de comerç de la ciutat (www.compremasantfeliu.cat) hem trobat la següent notícia:


“Pla Avanza per a la incorporació de les Noves Tecnologies”

Continuen vigents els ajuts del Pla Avanza, la línia de subvencions del Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç que tenen com a objectiu potenciar i facilitar les inversions en tecnologies de la informació i de les comunicacions per part de les Petites i Mitjanes Empreses i de la ciutadania en general.

Es poden beneficiar d’aquests ajuts totes les PIMES i negocis que no disposin de connexió a Internet de banda ampla i realitzin inversió en equipament per a la seva connexió, així com aquelles que, disposant de connexió, realitzin inversions en programari i equipament informàtic per a la seva activitat.

Els conceptes subvencionables seran aquelles inversions en maquinari, aplicacions i serveis per accedir a Internet en banda ampla, elaboració de pàgines web, així com aquelles accions encaminades a incorporar les noves tecnologies als processos de gestió diaris i al comerç electrònic i la facturació electrònica.

Es finançarà fins al 100% de la inversió amb un màxim de 50.000 euros per beneficiari a pagar en 36 mesos, amb possibilitat de 3 mesos de manca inclosos, i al 0% d’interès.

A més, el Pla Avanza també beneficia a la ciutadania en general amb el programa “Ciudadanía Digital”, que preveu un finançament total per l’adquisició d’ordinadors amb capacitat de connexió a Internet.

Podeu consultar la següent adreça per obtenir-ne més informació: ICO – Plan Avanza 2006.

També us podeu posar en contacte amb comprem@santfeliu.cat o amb la Oficina d’Informació i Suport Empresarial (OISE) de l’Ajuntament de Sant Feliu (93.685.07.83).

Us facilitarem una pràctica guia del sol·licitant.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.